09-01-2020

Ooh wat geniet ik toch van mijn klein Bazeke!!! Ik kijk nog elke dag naar hem vol bewondering en stel me vaak nog de vraag ben je echt van mij? Ik besef nog niet dat dit klein groot wondertje echt van mij is en dat ik hem heel zijn leventje bij mij mag hebben.

Baz heeft al enkele bezoeken aan de babyspa erop zitten hij vind het zalig!!! Vooral als hij het water in mag. Eerst is er een massage, hier geniet hij ook wel van. Eerst had hij wat moeite om op zijn buikje te liggen voor de massage maar de laatste keer blijf hij goed liggen en genoot hij van de massage aan zijn rugje. De massage aan zijn buikje en benen vind hij wel nog fijner.


De laatste keer in het water trappelde hij zich te pletter, hij gaf alles en zijn beentje bleven maar bewegen in het water. Hij was echt aan het genieten. Ik vind het wel altijd een grappig zicht met die band rond zijn nekje maar het hindert hem niet.


Baz slaapt al enkele dagen goed door 's nachts, alé eigenlijk heeft hij altijd wel goed geslapen. In begin had hij nog flesje rond 2uur en sliep dan tot 6uur daarna had hij flesje om 22uur en sliep tot 6uur en nu krijgt hij zijn laatste flesje rond 21uur en slaapt hij tot 8a9uur. Ik vind het wel zalig hoor dat hij zolang slaapt maar ook soms vervelend als we ergens moeten zijn vind ik het zielig om hem wakker te maken. Niet dat hij daar iets uit maakt of zo want telkens hij wakker wordt krijg ik een mooie glimlach van hem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten