30-01-2020

Eerste keer naar spoed

Na enkele uurtjes crèche deze week is Baz wat ziekjes, hij had al wat last van een hoestje dinsdag en ben ik dan ook naar de kinderarts geweest. Maar eenmaal daar was zijn hoest gedaan en was er niets meer aan Baz te zien of te horen. De kinderarts zei dan ook dat hij helemaal in orde was en er niets aan de hand was. Ik was dan ook weer gerustgesteld, ik mocht wel nog altijd goed zijn neusje blijven spoelen.

Donderdagavond zijn we samen met moeke naar de babyspa geweest, ik voelde dat hij het wat warmer had en nam zijn koorts voor we vertrokken deze was 37,7 dus dat was nog oké dacht ik en vertrokken richting de babyspa. Baz heeft weer genoten van zijn momentje en deze keer mocht moeke hem masseren.


Na de babyspa nam ik opnieuw Baz zijn temperatuur en deze was nu 38,1. Ik belde naar het ziekenhuis met de vraag wat ik best deed. Omdat Baz nog zo klein is verzochte ze me om toch even naar spoed te komen om alles uit te sluiten. Dus zo gezegd zo gedaan en samen met moeke zijn we rond 20u00 naar spoed vertrokken.
We moesten eventjes wachten in de wachtzaal maar niet veel later kwamen ze ons halen. Baz mocht op een groot bed gaan liggen en werd onderzocht door de verpleegster en ik kreeg vragen zoals eet hij nog goed? Heeft hij nog veel plas luiers? .... Jep jep, buiten de verhoging en wat snot is alles oké.

Na de verpleegster kwamen er nog twee dokter stagiars Baz onderzoeken, Baz houd er wel van om zo onderzocht te worden enkel in zijn oortjes kijken vin hij niet zo prettig. Maar hij is echt zo flink en geeft geen kick. Na de stagiaires kwam er nog een dokter langs om Baz nogmaals te onderzoeken.

Deze dokter ging toch ook even contact opnemen met de kinderarts omdat Baz toch nog klein is en wat verhoging had ook al was hij voor de rest in orde. Na enkele minuten kwam ze terug met een afspraak voor morgen om even opnieuw langst de kinderarts te gaan om alles nog eens goed te controleren en als het deze nacht slechter moest gaan ik alvast een afspraak had.

Baz heeft die nacht weer goed geslapen en enkel zijn neusje zat wat toe voor de rest was er niets aan de hand zelfs geen verhoging meer. Dokter V. verwachte ons om 9u00 en daar waren we dan ook weer. Ze keerde Baz nog eens binnenste buiten en zei ook dat hij buiten de verkoudheid niets aan de hand was en ik heb wat nicivine mocht geven als zijn neusje echt toe zat.

Ik ben blij dat er verder niets aan de hand is met mijn klein ventje. Wel vervelend zo een verkoudheid dus ik hoop dat hij er snel vanaf is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten