16-03-2018

My dandelion story

Dit is mijn verhaal, mijn traject dat ik moet doorlopen om alleenstaande mama te worden. 
Waarom de titel 'My dandelion story' ik ben altijd al gefascineerd geweest door paardenbloemen, wensen die je wegblaast en die ergens anders opnieuw gaan groeien wat is er mooier in het leven dan dromen en wensen? 


Dus hier is de start van 'My dandelion story' veel lees plezier!!! En hopelijk help ik hier toekomstige mama's ook wat mee vooruit.

De beslissing is gemaakt, in mijn hoofd ben ik er gewoon klaar voor. Wat nu wat moet ik nu doen en moet ik dit helemaal alleen doorgaan? Waar moet ik beginnen, waar moet ik zijn?

Ik dacht om eerst te informeren bij mijn huisarts en plande een afspraak op vrijdag 23ste maart, misschien dat zij mij kon doorverwijzen naar iemand?

Daarna dacht ik aan Hanne, zij is vroedvrouw via facebook waren we aan babbelen over van alles en niks en ik dacht shoot!!! Ik vroeg of ze iets af wist van inseminatie en alles daarrond, ze vertelde me over een kinderwenshuis waar je informatie kunt krijgen als je een kinderwens hebt, dus ben ik hiernaar opzoek gegaan. Ik kon enkel wat informatie vinden op facebook, zou ik sturen naar het contact persoon? Wat moet ik sturen? Ja we doen het gewoon.  Ik nam contact met Shanti de oprichtster van Kinderwenshuis, ze was al heel vlot in haar schrijven en via mail werd er een afspraak vastgelegd 19 maart werd ik verwacht in Diest. Via mail kreeg ik ook nog een vragenlijst omtrent mijn kinderwens, zoals sinds wanneer deze is ontstaan, hoe mijn kindertijd/jeugd geweest is en nog van die dingen. Deze mocht ik beantwoorden en doorsturen zodat ze deze informatie al had voor onze afspraak. Ben hiermee dan ook direct aan de slag gegaan.

Wat moest ik verwachten van dit gesprek en ineens zo snel terwijl ik zelf nog niet heb kunnen informeren bij mijn huisarts. Help!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten